Binnenkort

  • Ons Genoegen woensdag 20 november 2019 08:00

    Wekelijkse besloten repetitie ochtend van het KBO koor.

  • Crea Klets woensdag 20 november 2019 08:00

    Een gezellig sammenzijn van dames die op een creatieve manier de ochtend doorbrengen. dit alles onder het genot van een kop koffie.

  • Vrij biljarten woensdag 20 november 2019 12:00

    Elke middag is ervanaf 13.00 uur tot sluiting Van D'n Iemhof vrij te biljarten. De kosten bedragen 4,- euro per uur voor de kleine biljarts en 4,50 euro voor de grote biljarts. Ook bestaat de mogelijkheid om een jaarpas te kopen, deze kost 70,- euro per jaar. Reserveren van de tafels is helaas...

Welkom op de website van wijkcentrum D’n Iemhof, het gebouw voor ontmoeten en gezellig samenzijn in de wijk de Ruwaard in Oss.
Het gebouw, dat beheert wordt door een beheerstichting met vrijwilligers, heeft een tweetal vaste medewerkers in dienst en heet u graag dagelijks welkom.
Het wijkcentrum is uitnodigend voor alle bewoners van de wijk de Ruwaard en maakt daartoe maximaal gebruik van de moderne communicatiemiddelen.
Gewoon even binnen lopen voor een kopje koffie en een praatje, of om een uurtje ongedwongen te kunnen biljarten. Het gebouw beschikt over vele vergaderfaciliteiten en een grote zaal voor grote activiteiten. Het wijkcentrum is ook geschikt om ruimte te beiden aan mensen met afstand tot de samenleving en die net dat steuntje in de rug nodig hebben om op termijn wellicht op eigen kracht verder te kunnen met een zinvolle daginvulling.

Het wijkcentrum straalt gastvrijheid uit en buurtbewoners ontvangen een warm welkom door persoonlijke aandacht en de wijze van inrichting van de diverse ruimtes.
De ruimtes zijn uitnodigend om als in een huiskamer neer te strijken.
Verschillende bevolkingsgroepen en leeftijden weten zich welkom door herkenbare elementen.
Ook is er voldoende ruimte voor eigen inspraak.

Laat u overtuigen door een eerste indruk via deze website, maar nog liever nodigen wij u uit om het gebouw met haar mogelijkheden ter plaatsen te komen bekijken.
Onze vaste medewerkers Karin Ceelen en beheerder Gijs Weck heten u van harte welkom.

Het bestuur van de beheerstichting van wijkcentrum D’n Iemhof

Openingstijden

Wijkcentrum D'n Iemhof is geopend:
maandag - vrijdag: 09:00 - 23:00 uur
Zaterdag en zondagen geopend tijdens evenementen en activiteiten, zie agenda

Contact info

Wijkcentrum D'n Iemhof
Sterrebos 35
5344 AN Oss
0412-647900
beheer@deniemhof.nl
Cookies zorgen ervoor dat deze website correct wordt getoond. Door door te gaan gaat u akkoord dat er cookies worden opgeslagen.
Ok